FC Oaver e kokt wint Sander Boschker-toernooi

Het trainingscentrum van FC Twente stond 30 april in het teken van de traditionele G-voetbalmiddag voor cliƫnten van de Twentse Zorgcentra. De zonovergoten zestiende editie was wederom een groot feest.

2 mei 2019

Er waren veel enthousiaste deelnemers, waarvan een aantal de hele middag aan het dansen en  springen was, terwijl anderen een warming up deden van 12.00 uur tot ongeveer 13.30. Want "je moet immers goed warm zijn om blessures te voorkomen.”

Het toernooi stond dit jaar in het teken van het verlaten van de Keuken Kampioen Divisie: “De Kök’n oet en rap ’n betje!” (de Keuken uit en snel een beetje!). Zo keken de toeschouwers, die dankzij de vakantie in grote getale kwamen aanmoedigen, onder meer naar FC aju Koelkaste, FC Völ te gaar en FC An e Koekt.

Winnaar na strafschoppen
De finale van het toernooi ging tussen FC Oaver e kokt en FC Aju Stoomoav'n. Na een spannende wedstrijd draaide het uit op strafschoppen. FC Oaver e kokt trok uiteindelijk aan het langste eind. Het werd 5-3 voor de ploeg in het zwart.

Aftermovie
FC Twente TV maakte onderstaande sfeerimpressie van deze gezellige dag:

Op de website van Menzis worden cookies gebruikt. Dit doen we om het gebruik van de website te vergemakkelijken en om onze website te verbeteren op basis van analyses. We gebruiken ook cookies om u relevante persoonsgerichte inhoud te kunnen laten zien en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Meer informatie vindt u in onze cookiepolicy