Doe mee met Menzis 4 Mijl van Groningen op 13 oktober

Menzis 4 Mijl van Groningen

Op 13 oktober staat Groningen voor de 33e keer in het teken van de 4 Mijl. Na een geslaagde editie in 2018 brengt dit jaar nog meer moois. Met onder andere het Lentis 4 Mijl-parcours en een actie vanuit SamenGezond. Inschrijven kan vanaf 10 mei.

9 mei 2019

Lentis 4 Mijl Try-out
In aanloop naar de Menzis 4 Mijl van Groningen organiseert zorgorganisatie Lentis op zondag 1 september de Lentis 4 Mijl Try-out. Deze try-out is voor jong en oud en voor zowel beginnende als gevorderde lopers. Tijdens dit gratis toegankelijke hardloopevenement kunnen deelnemers zichzelf testen tijdens een ‘Rondje Dennenoord’, op het terrein van Lentis in Zuidlaren.

Korting via SamenGezond
Deelnemers aan SamenGezond kunnen vanaf vrijdag 10 mei een startbewijs reserveren in de SamenGezond-shop. Zij zijn zo verzekerd van een startnummer aan de 4 Mijl van Groningen. Bovendien lopen zij met € 5 korting mee (tegen inlevering van 500 SamenGezond-punten). Deelname aan de run levert na zondag 13 oktober 200 punten op.

De reguliere inschrijving start op donderdag 16 mei, om 12.00 uur.

Partners
Menzis vindt het belangrijk dat zo veel mogelijk mensen bewegen en zo in actie komen voor een gezonde leefstijl. Daarom steunen wij toegankelijke evenementen zoals de 4 Mijl van Groningen.

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.