Pas op voor 'Menzis'-phishing mails

Er worden momenteel phishing mails verstuurd, zogenaamd uit naam van Menzis.

23 mei 2019

In de e-mails wordt gevraagd om een bedrag van € 40,45 te voldoen in Bitcoin. Menzis vraagt klanten echter nooit om bedragen in Bitcoin. Wij adviseren u dergelijke mails te verwijderen.

Informatie over de betalingsverzoeken van Menzis vindt u op onze website. Bij twijfel kunt u altijd contact opnemen met onze afdeling Klantenservice. Zij zijn bereikbaar via 088 - 222 40 40 en via menzis.nl.

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.