Oplossing voor huisartsenzorg in Anna Paulowna

huisarts oudere man

De afgelopen tijd is er minder huisartsenzorg beschikbaar in Anna Paulowna. Dit zorgt voor de nodige onrust en onzekerheid. Zorgverzekeraars nemen deze zorgen serieus.

12 juli 2019

Samen met de Gemeente Hollands Kroon en Huisartsenorganisatie Kop van Noord-Holland wordt er aan een oplossing gewerkt. Vanaf 22 juli start daarom een extra huisartsenpraktijk in Anna Paulowna: HKN Praktijk.

Huisartsenpraktijk Anna Paulowna/Breezand
Wij gaan ervan uit dat patiënten van huisartsenpraktijk Anna Paulowna/Breezand de huisartsenzorg krijgen, die ze gewend zijn. Mogelijk vindt deze zorg plaats op een andere locatie. Als patiënten zich liever inschrijven bij HKN Praktijk, dan kan dat via de website. Daar is ook (contact)informatie over de nieuwe praktijk te vinden.

Praktijk in opbouw
HKN Praktijk is een startende huisartsenpraktijk. Het kost tijd om deze praktijk goed op te bouwen. Gevolg daarvan is dat de bezetting - zeker in de zomerperiode - nog niet helemaal op orde is. De praktijk kan daarom tot en met eind augustus maar een beperkt aantal patiënten aannemen. Daarna ontstaat er meer ruimte.

Verzekerden die zijn ingeschreven bij de huisartsenpraktijk Anna Paulowna/Breezand, ontvangen dit bericht binnenkort persoonlijk.

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.