Kandidaten bekend voor Ledenraad van Menzis

Ledenraad Menzis

Op 1 januari 2020 start een nieuwe zittingstermijn van de Ledenraad van Menzis. Verzekerden konden zich hiervoor dit voorjaar kandidaat stellen. We ontvingen ruim 1.500 reacties. Na een zorgvuldige selectie door de Kiescommissie heeft onze Raad van Bestuur nu bepaald wie de kandidaten zijn voor het lidmaatschap van de Ledenraad.

19 juli 2019

Als coöperatie hechten wij veel belang aan de stem van onze verzekerden. Via de Ledenraad - ons hoogste orgaan - horen wij deze stem. Dat er zó veel verzekerden hebben gereageerd op de oproep om onze Ledenraad te versterken, laat hun betrokkenheid zien. Daar zijn we erg blij mee.

Dit is de kandidatenlijst:


Vanuit Menzis

 D.M. Aangeenbrug-Daudeij (Lisse)  A.M. Meijerink (Eibergen)
 V.J.M. Bastiaans (Druten)  B.H.J.T. Muijsenberg (Almelo)
 C.J. Bes (Zoetermeer)  G. van Niejenhuis-Schenkel (Tolbert)
 B. Bochane (Veenendaal)  A.F. Noorman (Enschede)
 A.E. Denissen-Louiza (Eindhoven)  I. Piksen (Zwolle)
 G. Ekizkuyu (Almelo)  M. Plantinga (Groningen)
 V.M. Engelhart (Den Haag)  P.M. Puik (Dordrecht)
 V.C.M. Exterkate (Haaksbergen)  E.A.M.Th. te Riele-Ottenschot (Hengevelde)
 E. Gerritsen (Arnhem)  B.J. Schekman (Lochem)
 G.H. van de Goorberg (Thorn)  I.M. Schuiling-Beek (Dieren)
 H.J. Hasper (Enschede)  L.L. Schuman (Leek)
 C.J. de Jager (Biddinghuizen)  E.R. van Slooten (Woerden)
 M.H.Th. Kleinhesselink-ten Barge (Aalten)  C.M. Thomassen-van der Heijden (Heesch)
 J.G. Luesink (Doetinchem)  M.G.P.M. Vastbinder (Venlo)
 P.L.A. Maassen (Andelst)  J.G. van Veen (Elst)
 M. Markslag (Zwolle)  R.J.T. van der Veen (Den Haag)

 
Vanuit Anderzorg

 J.H.M. Alkemade (Venlo)  B.M. Outshoorn-Doorten (Haren)
 C. Bosman (Groningen)  B. Schippers (Enschede)
 N.C.W.P. Brekelmans (Tilburg)  W.A.J. Swinkels (Budel)
 B. Dees (Dordrecht)  P.A. Vroeg (Naaldwijk)
 S.A. Otto (Amsterdam)  


Tegenkandidaatstelling
Wilt u als verzekerde van Menzis kandidaat zijn, maar bent u niet kandidaat gesteld door onze Raad van Bestuur? U kunt zich aanmelden als tegenkandidaat. Voorwaarde hiervoor is dat u op 1 januari 2020 de leeftijd van 18 jaar hebt bereikt.

Hoe werkt het? 

  • Geef aan voor welke kandidaat u zich tegenkandidaat stelt.
  • Maak een lijst met ten minste 50 kiesgerechtigde verzekerden, die uw tegenkandidaatstelling steunen en verzekerd zijn bij uw zorgverzekeraar (Menzis of Anderzorg); inclusief hun naam, adres, woonplaats, geboortedatum, verzekerdennummer en handtekening.
  • Voeg uw curriculum vitae en een Verklaring Omtrent het Gedrag (die niet ouder is dan 30 dagen) toe.

Voor uw tegenkandidaatstelling gebruikt u het formulier ‘Aanmelding als tegenkandidaat’. Dit vraagt u aan per mail: ledenraad@menzis.nl, of schriftelijk: Menzis, Ledenraad, Postbus 75000, 7500 KC Enschede. Uiterlijk 30 dagen nadat deze publicatie is verschenen, moet uw ingevulde en ondertekende formulier - samen met uw lijst van 50 namen, cv en VOG - in het bezit zijn van onze Raad van Bestuur.

Officiële leden
Een kandidaat is officieel gekozen tot lid van de Ledenraad, als 30 dagen na het verschijnen van deze publicatie geen verkiesbare tegenkandidaten zijn gesteld. Melden zich wel tegenkandidaten die voldoen aan de eisen van verkiesbaarheid? Dan volgt een verkiezing tussen de kandidaat en zijn tegenkandidaten. Onze Raad van Bestuur onderzoekt vervolgens of de tegenkandidaatstellingen geldig zijn en informeert de (tegen)kandidaten hierover.

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.