Oproep in estafetteblog: pak samen maatschappelijke verantwoordelijkheid

Samenwerking voor preventie

Het is een goed idee: iedereen pakt zijn maatschappelijke rol. Overheid, zorgverzekeraar, zorgaanbieder, gemeente en werkgever. Mét elkaar. Want door lokale coalities te vormen, kunnen we zorg en preventie voor kwetsbare mensen beter uitvoeren en financieren. Menzis-directeur Gijs Rotteveel roept ertoe op in zijn estafetteblog op Alles is Gezondheid.

17 september 2019

Kennisuitwisseling
Alles is Gezondheid is een netwerk van ruim 3.000 organisaties uit de publieke en private sector, die samenwerken aan een vitaler Nederland. Om elkaar vragen te stellen en kennis uit te wisselen, is ‘De Estafette’ in het leven geroepen.

Deze doorgeefblogreeks op allesisgezondheid.nl kent inmiddels 9 afleveringen. De laatste komt uit de pen van Gijs Rotteveel. Volgens hem ligt dé oplossing voor de uitvoering en financiering van zorg en preventie in de samenwerking tussen ketenpartners.

Lees alles
Nieuwsgierig naar de details? Lees hier de volledige estafetteblog van Gijs.


Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.