Leef mee met de Bijzondere Eredivisie

Samen met FC Groningen, FC Twente en Vitesse stimuleren we breedtesport.

De Bijzondere Eredivisie maakt een droom waar voor kinderen met een beperking: spelen voor een eredivisieclub. Sinds vorige week wijdt KRO-NCRV er een zesdelige special aan, onder de noemer ‘FC De Helden’. Beleef het mee.

6 december 2019

In de Bijzondere Eredivisie spelen de G-teams van 10 Nederlandse voetbalclubs een seizoenlang tegen elkaar. Het tv-programma FC De Helden volgt deze competitie in 6 afleveringen; donderdagavond om 22.30 uur te zien op NPO 1.

De eerste 2 afleveringen zijn inmiddels een feit:

Maatschappelijk partnerschap
Menzis werkt al jarenlang samen met de voetbalclubs in de regio’s waar de meeste verzekerden van ons wonen. Met ADO Den Haag, FC Groningen en FC Twente brengen we zowel jongeren als ouderen in beweging tijdens specifieke projecten en programma’s. Daarbij hebben mensen met een beperking onze speciale aandacht. Zo versterken we gezamenlijk de leefkracht van de inwoners in onze regio's.

Aan de Bijzondere Eredivisie doen 2 teams mee, die we ondersteunen: FC Groningen en ADO Den Haag. Voor de kinderen is dit een fantastische sportieve én sociale ervaring. FC De Helden portretteert de deelnemers en hun voorbereidingen. Wat ons betreft een kijktip.

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.