Training Stoppen met roken bij FC Twente; gratis voor verzekerden Menzis

Stoppen met roken

Na het succes in november organiseert Bewegen Werkt opnieuw in een voetbalstadion de stoppen met roken-training van Allen Carr’s Easyway: op 4 februari 2020 in de Grolsch Veste van FC Twente. Gratis te volgen voor verzekerden van Menzis.

9 december 2019

Op 19 november vond de eendaagse training plaats in Erve Asito, het stadion van Heracles in Almelo. Aan het einde van de dag maakten 49 rokers hun laatste sigaret uit. Organisator Bewegen Werkt heeft na dit succes besloten om in meer voetbalstadions de stoppen met roken-training aan te bieden. Te beginnen op 4 februari bij FC Twente. Ook in de andere regio’s waar Menzis veel verzekerden heeft, verkent Bewegen Werkt de mogelijkheden: bij FC Groningen, De Graafschap, Vitesse en ADO Den Haag.

Bewezen effectief
De Allen Carr-training wordt voor 100% vergoed vanuit de basisverzekering van Menzis, zonder dat dit ten koste gaat van het eigen risico. Menzis heeft hiervoor gekozen, omdat de training een bewezen effectieve methode is én omdat we heel goede ervaringen hebben opgedaan onder onze eigen medewerkers.

24/7-ondersteuning
Deelnemers krijgen tijdens de training de juiste inzichten over roken. Die kennis maakt het stoppen vele malen gemakkelijker. En het biedt op de langere termijn houvast. Mensen die het moeilijk hebben na de training of voor wie advies welkom is, kunnen gebruikmaken van 24/7-telefonische en mailondersteuning.

Meedoen met de training op 4 februari bij FC Twente? Aanmelden kan via de website van Bewegen Werkt.


Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.