Voor Menzis staat goede zorg voor Zoetermeer voorop

Ziekenhuis Zoetermeer

Op 13 januari publiceerde zorgnieuwsplatform Skipr een bericht over het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer. Hierin wordt de indruk gewekt dat het ziekenhuis niet op steun van Menzis hoeft te rekenen. Dit is echter niet onze visie.

14 januari 2020

Samenwerken voor toekomst
Menzis is in gesprek met alle betrokken partijen. Daarbij staat voor ons voorop dat de inwoners van Zoetermeer nu en in de toekomst kwalitatief goede zorg krijgen; toegankelijk en dicht bij huis.

Met de stijgende en veranderende zorgvraag vinden we het een goed signaal dat ziekenhuizen naar zichzelf en de toekomst kijken. We zijn er ook voorstander van om dit in nauwe samenwerking met alle zorgpartners - waaronder de ziekenhuizen - uit onze kernregio’s te doen. Zo werken we met elkaar aan regiovisies. Hierin brengen we in beeld wat de huidige en toekomstige zorgvraag is en welke veranderingen nodig zijn om dit te realiseren.

Als het in het geval van het LangeLand noodzakelijk is, onderneemt Menzis actie mét het belang van de Zoetermeerders voorop.

Ander standpunt
De kop van het artikel op Skipr.nl en de tekst zelf zijn de interpretatie van de journalist, en geven niet het standpunt van Menzis weer.

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.