Uw beloning voor een gezonde leefstijl

Voordeel met SamenGezond

SamenGezond is het spaarprogramma van Menzis dat een gezonde leefstijl beloont. U spaart punten die u kunt inwisselen voor hoge kortingen en gezonde producten. Sparen gaat gemakkelijk en snel, bijvoorbeeld met apps zoals RunKeeper en Strava. En met foto-uploads. En weet u wat SamenGezond zo speciaal maakt? Om mee te doen hoeft u niet gezond te zijn, als u maar gezond leeft. Kijk in onze webshop waar u allemaal voor kunt sparen!

Naar SamenGezond en bekijk alle spaarmogelijkheden

Spaar voor uzelf of doneer aan een goed doel

SamenGezond donaties 2014

Sparen met handige apps

Sparen gaat gemakkelijk en snel met het gebruik van handige apps! Koppel RunKeeper of Strava aan SamenGezond en krijg punten voor uw wekelijkse hardlooprondje of een fietstocht. Wandel een route met de app van Natuurmonumenten of doe een work-out met VirtuaGym. Ook hier krijgt u punten voor!

Upload uw 'gezonde foto'

Eet u een gezonde lunch? Of doet u mee aan een sportevenement? Ook daar krijgt u nu punten voor. Heel eenvoudig: maak er een foto van en upload deze in SamenGezond. Dat is makkelijk verdiend! 

Gezonde leefstijl

Met SamenGezond krijgt u punten voor een gezonde leefstijl. Voor de dingen die u misschien altijd al doet. Bijvoorbeeld als u sport, gezond eet, vrijwilligerswerk doet of niet rookt. Ook voor chronisch zieken zijn er spaarmogelijkheden.

Wat is Menzis SamenGezond?

Veelgestelde vragen

Punten sparen met apps is erg eenvoudig. Als SamenGezond-deelnemer kunt u apps koppelen aan SamenGezond. Om dat te doen logt u eerst in via Mijn Menzis en koppelt u de app van uw keuze. Gebruikt u de app? Bijvoorbeeld om te hardlopen of fietsen? Dan worden de punten automatisch bijgeschreven.

U kunt de volgende apps koppelen aan SamenGezond:

  • Natuur Routes van Natuurmonumenten. Met deze app vindt u de mooiste wandel- en fietsroutes in de natuur. Bekijkt u tijdens de route informatie via de app? Dan ontvangt u automatisch 25 punten. 
  • RunKeeper. Met RunKeeper wordt uw fietstocht, wandeling of hardlooptraining beloond. Legt u meer dan 1 kilometer af? Dan ontvangt u automatisch 25 punten. 
  • Strava. Met deze fiets-app wordt uw fietstocht beloond. Legt u meer dan 1 kilometer af? Dan ontvangt u automatisch 25 punten. 
  • VirtuaGym. Met deze fitness-app kunt u thuis bewegen en een work-out of oefeningen doen. Voor uw work-out of oefening ontvangt u 25 punten (maximaal 25 punten per dag).

De gegevens die u invult binnen SamenGezond zijn vertrouwelijk. Menzis gebruikt de gegevens alleen om te verifiëren of u in aanmerking komt voor SamenGezond-punten en om u gerichte aanbiedingen te kunnen doen.

SamenGezond beloont uw gezonde momenten! Eet u een gezonde lunch? Of doet u mee aan een sportevenement? Maak er een foto van en upload deze via uw SamenGezond-account. Uw foto is 50 punten waard!

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.