Uw beloning voor een gezonde leefstijl

Voordeel met SamenGezond

SamenGezond is het spaarprogramma van Menzis dat een gezonde leefstijl beloont. U spaart punten die u kunt inwisselen voor gezonde producten of korting op uw aanvullende verzekering. Sparen gaat gemakkelijk en snel, bijvoorbeeld met apps zoals RunKeeper en Strava. En met foto-uploads. En weet u wat SamenGezond zo speciaal maakt? Om mee te doen hoeft u niet gezond te zijn, als u maar gezond leeft. 

Ontdek SamenGezond

Inloggen kan eenvoudig via Facebook of uw eigen e-mail


Sparen met handige apps

Sparen gaat gemakkelijk en snel met het gebruik van handige apps! Koppel RunKeeper of Strava aan SamenGezond en krijg punten voor uw wekelijkse hardlooprondje of een fietstocht. Wandel een route met de app van Natuurmonumenten of doe een work-out met VirtuaGym. Ook hier krijgt u punten voor!

Upload uw 'gezonde foto'

Eet u een gezonde lunch? Of doet u mee aan een sportevenement? Ook daar krijgt u nu punten voor. Heel eenvoudig: maak er een foto van en upload deze in SamenGezond. Dat is makkelijk verdiend! 

Gezonde leefstijl

Met SamenGezond krijgt u punten voor een gezonde leefstijl. Voor de dingen die u misschien altijd al doet. Bijvoorbeeld als u sport, gezond eet, vrijwilligerswerk doet of niet rookt. Ook voor chronisch zieken zijn er spaarmogelijkheden.

“Ik wandel veel. Soms een paar keer op een dag. En ik schrijf over gezonde voeding op de website puurgezond.nl, dus ook daar ben ik al langer actief mee bezig. Maar hoewel ik zelf al een gezonde levensstijl had, stimuleert dit wel extra.”

Angela Severs (47) Gebruikt SamenGezond fanatiek

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.