ICT

ICT

ICT speelt een cruciale rol in onze organisatie zodat we voorop kunnen blijven lopen met de trends en ontwikkelingen in de zorgverzekeringsmarkt.

Als ict’er ben je direct betrokken bij onze primaire processen. Met ruim 300 specialistische collega’s zoals software architecten, technisch beheerders en ontwikkelaars verbeteren en ontwikkelen we systemen en pakketten voor bijvoorbeeld telefonie, marketing en sales en webtechnologie. In onze scrumteams werken we multidisciplinair, zodat we snel kunnen reageren op klantwensen.

We geven digitaal vorm aan de strategie van Menzis door te innoveren en adviseren over de architectuur en systemen. Daarom zijn we backbone van onze organisatie.

Is er op dit moment geen passende vacature en wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze Job Alert. Je ontvangt dan een overzicht van de actuele vacatures in je gekozen vakgebied(en)

Maak kennis met onze collega's

Chris
Dekker

senior functioneel beheerder

Lees meer

Bert
Portier

applicatiebeheerder

Lees meer

Wouter
Nijmeijer

informatiemanager

Lees meer

Bert
Pik

teammanager Functioneel Beheer

Lees meer

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.