marketing-en-sales

Marketing & Sales

Menzis is een commercieel bedrijf en tegelijkertijd een organisatie zonder winstoogmerk.

Voor jou biedt dat de mogelijkheid om bij ons het klantbelang altijd voorop te stellen en met oprechte maatschappelijke betrokkenheid innovatieve producten en diensten te ontwikkelen en op de markt te brengen.

Het is het onze ambitie nieuwe klanten aan ons te binden en ervoor te zorgen dat zij ook bij ons blijven. Daarnaast richten we onze activiteiten ook op de (groot-)zakelijke markt, waar we onze relaties helpen bij het vitaal houden van hun medewerkers. Daarom vertalen we de behoefte van onze klanten en bewegingen in de markt naar passende oplossingen die jij mede kunt vormgeven.

We werken met ongeveer 90 professionals in multidisciplinaire teams van marketing- en salesspecialisten. Zij zijn allen verantwoordelijk voor het eigen resultaat. Je werkt hierin steeds nauw samen met andere disciplines zoals ICT, Zorginkoop en Operations.

Marketing & Sales

Adviseur Bedrijfszorg

Wageningen 34 uur HBO Naar vacature

Is er op dit moment geen passende vacature en wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze Job Alert. Je ontvangt dan een overzicht van de actuele vacatures in je gekozen vakgebied(en)

Maak kennis met onze collega's

Michiel van den
Hoogen

senior databasemarketeer

Lees meer

Milou Groot
Bruinderink

communicatieadviseur

Lees meer

Evelien
Ripke

communicatieadviseur

Lees meer

Marike
Wijnberg

senior communicatieadviseur

Lees meer

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.