Het coronavirus en uw organisatie

Het coronavirus heeft grote gevolgen voor iedereen. Menzis ondersteunt u bij het vitaal houden van uw organisatie.

Gezonde leefstijl 

Er wordt één ding duidelijk in deze coronatijd: we moeten veel meer werk maken van een gezonde leefstijl. Menzis heeft de handschoen opgepakt en helpt u en uw werknemers om zo leefkrachtig mogelijk in het leven te staan. Zo voorkomen we dat bij iemand met een aandoening die het immuunsysteem aantast (zoals obesitas, diabetes type 2 en een hart- of vaatziekte), zich andere ziekten (zoals corona) ontwikkelen.Ons online gezondheidsprogramma SamenGezond biedt iedereen in Nederland een steuntje in de rug. Met tips en adviezen om in beweging te blijven, gezond te eten, goed te slapen en een ritme in de dag te brengen.

Ga naar SamenGezond

Fietsende mensen

Corona-aanpak van Jumbo

Jumbo zet alle zeilen bij om te kunnen blijven voorzien in de voedselvoorziening en tegelijkertijd de gezondheid van klanten én medewerkers te waarborgen.

Lees verder

Lachende jonge dame aan telefoon in kantoor

Verzuim en leiderschap tijdens corona 

De corona-periode ontwikkelt de bedrijfscultuur van Menzis en biedt kansen tot transformatie. In gesprek met een aantal medewerkers van Menzis over de werken in tijden van corona.

Lees verder

Hulp bij werken met en op afstand

Deze 12 interventies geven uw medewerkers een steuntje in de rug! Denk aan hulp bij stress en een goede werk en privé balans. Samen gezond op en aan het werk.

Download de interventies

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief voor u en uw medewerkers. Met tips, inspiratie en advies. Zo versterken we samen de leefkracht van uw medewerkers.

Aanmelden nieuwsbrief

Met het invullen van dit formulier geeft u Menzis toestemming om u nieuwsbrieven toe sturen. Zo ondersteunen we u in het versterken van de leefkracht van uw medewerkers. Afmelden kan eventueel via de link in de nieuwsbrief.

Gouden oor
Independer
SamenGezond