MKB

Samen werken aan een gezond MKB bedrijf

Fitte medewerkers zijn productievere medewerkers. In de praktijk blijkt dat de productiviteit tot wel 5% stijgt en het verzuim met 15% daalt als uw medewerkers vitaal zijn. Plezier hebben in het werk. Een goede balans hebben tussen werk en privé. Dat is positief voor uw medewerkers én voor de bedrijfskosten en continuïteit van uw MKB bedrijf.


Een vitale medewerker presteert beter en is minder vaak ziek. Bij Menzis noemen we dit leefkracht. Leefkracht is alles wat ervoor zorgt dat iemand zich lichamelijk, geestelijk en sociaal goed voelt.  Samen met u en uw medewerkers werken we aan een gezonde mentaliteit en een gezond bedrijf. Ontdek hier onze collectieve zorgverzekering en aanvullende gezondheidsdiensten voor het MKB.  


Neem contact op

en ontdek hoe wij u kunnen helpen

Uw voordelen

  • Aantrekkelijke zorgpakketten met scherpe collectiviteitskorting
  • Werken aan een laag (ziekte)verzuim en hoge duurzame inzetbaarheid met Menzis WerkGezond
  • Iedereen is welkom: geen medische selectie 
  • Medewerkers stimuleren in een gezonde leefstijl met het online gezondheidsprogramma Menzis SamenGezond


Gezondheidsblog zakelijk > 

Met de laatste onderzoeken, trends, methodieken en tools over gezondheid en vitaliteit van uw medewerkers

 

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.