SamenGezond Pro

De vitaliteit van uw medewerkers versterken. Daar helpen we u graag bij. Zowel op de werkvloer als daarbuiten. 

Medewerkers zijn de ruggengraat van uw organisatie. Het is dus belangrijk dat ze duurzaam inzetbaar zijn én blijven. Het goede nieuws is dat u ze hierbij kunt ondersteunen met SamenGezond Pro. Dit is een toevoeging op het reguliere online gezondheidsprogramma SamenGezond. Het heeft als extra voordeel dat u uw eigen vitaliteitsaanbod hieraan kunt koppelen en zelf de gezondheidsthema’s en events kiest die bij uw medewerkers passen.

Ook als u geen collectiviteit heeft bij Menzis kunt u SamenGezond Pro afsluiten! 

Persoonlijk advies? 

Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op

Wat is SamenGezond Pro?

Esmée Kroes, adviseur bedrijfszorg, legt in deze video uit wat SamenGezond Pro is en wat de voordelen zijn. Voor u én uw medewerkers.  

Praktijkvoorbeelden

Bloemenveiling Royal FloraHolland en schoonmaakbedrijf CSU werken samen met Menzis aan de gezondheid en vitaliteit van hun medewerkers. SamenGezond Pro helpt hen hierbij. Eric Neijzen, hr-programmamanager vitaliteit' bij Royal FloraHolland vertelt: ’We focussen met deze aanpak op preventie van uitval. We willen onze mensen namelijk graag fit, gemotiveerd en veerkrachtig houden. Dat is in het belang van de medewerkers zelf én van de werkgever. Want als het bij de medewerkers goed zit, werkt dat ook door in het werk.’  

Blog Royal FloraHollandBlog CSU

Effectieve vitaliteitsoplossing

Twee mensen in de bedrijfskantine

SamenGezond is de bewezen effectieve vitaliteitsoplossing. Met de app brengen wij dagelijks tienduizenden mensen in beweging en helpen ze hun gezondheidsdoelen te bereiken. Lees meer

Meer weten?

Man in pak op bankje

Bent u benieuwd wat SamenGezond Pro voor uw organisatie kan betekenen? Wij helpen u graag.

Neem contact op

SamenGezond voor uw medewerkers

Lachende vrouw in bedrijfskantine

SamenGezond Pro maakt het werken aan een gezonde leefstijl leuk voor uw medewerkers. De app geeft ze inzicht in hun gezondheid, motiveert ze en zorgt voor verbinding tussen collega’s. 
 Bekijk de voordelen voor medewerkers

De voordelen van SamenGezond Pro

    • Laagdrempelige manier om uw gezondheidsdoelen te behalen
    • Brengt structuur in uw gezondheidsbeleid
    • Ontzorgt door uitgebreid Introductie- en thematisch activatieprogramma.
    • Activeert uw medewerkers. Zowel thuis als op het werk
    • Verbindt medewerkers met elkaar

Samen werken aan leefkracht van uw medewerkers

SamenGezond is het grootste online gezondheidsplatform van Nederland en helpt al meer dan 400.000 mensen gezonde keuzes te maken. Deelnemers bepalen zelf aan welk leefstijlthema ze willen werken en hoe ze dat doen. Bijvoorbeeld met blogs en artikelen, e-mailcoaching of online cursussen. Met de app worden deelnemers iedere dag gestimuleerd om voldoende te bewegen en hun persoonlijke Weekdoel te behalen.

SamenGezond Pro is de uitgebreide versie van de gratis SamenGezond-app, speciaal voor werkend Nederland en beschikbaar in uw huisstijlkleuren. In de app kunt u exclusieve extra’s aanbieden aan uw medewerkers zoals: uw eigen vitaliteitsaanbod en artikelen.  

Met SamenGezond Pro faciliteert u uw medewerkers dus op eenvoudige manier om zelf aan de slag te gaan met hun gezondheid.

Neem contact met ons op


Gouden oor
Appscore Menzis 4.1