Fysiotherapie in 2023

Heeft u hulp van een fysiotherapeut nodig? Bekijk de mogelijkheden in 2023. We helpen u graag op weg.

Vergelijk hoeveel behandelingen u vergoed krijgt

Fysiopakketten Menzis vergelijken

Uitleg fysiotherapie vergoedingen

jonge vrouw bij fysiotherapeut

Fysiotherapie na een ongeval

Ai, een val van de keukentrap of onderuit met de fiets. Een ongeluk zit in een klein hoekje. U kunt u zich hier nu voor verzekeren. Houdt u na een ongeval klachten? Uit uw aanvullende aanvullende verzekering krijgt u maximaal 16 behandelingen fysiotherapie vergoed.

Lees meer over fysio na een ongeval

Man bij fysiotherapeut

Fysiotherapie bij specifieke aandoeningen en klachten

Krijgt u te horen dat u een chronische spierziekte heeft? Of bent u aan het herstellen van een operatie van een gebroken been? U verzekert zich met een aanvullende verzekering voor de eerste 20 behandelingen fysiotherapie. De behandelingen daarna krijgt u vanuit de Basisverzekering vergoed.

Lees meer over fysio bij specifieke aandoeningen

vrouw op de bank met telefoon

Fysio zelfcheck

Heeft u wel eens last van uw knie, rug, nek of schouders? En twijfelt u of u hiermee naar de fysiotherapeut moet? Dan biedt de unieke app Fysio zelfcheck uitkomst. Onbeperkt  bij uw aanvullende verzekering!

Lees meer over Fysio zelfcheck

Klantervaringen

Nikki: "Ik heb niet vaak fysio nodig. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje en daar kan ik me nu voor verzekeren".

Marijn“Twee jaar geleden ben ik geopereerd aan mijn knie en moest de 1e 21 behandelingen zelf betalen. Nu kan ik dit risico verzekeren, erg fijn!”

Nu én in de toekomst naar de (digitale) fysiotherapeut

Met ons aanbod voor fysiotherapie zorgen we ervoor dat u nu én in de toekomst naar een fysiotherapeut kan. Digitaal als het kan en op de momenten dat het echt nodig is bij de fysiotherapeut zelf. We realiseren ons dat mensen met specifieke klachten en aandoeningen die niet op bijlage 1 van het Besluit zorgverzekering staan, zoals reuma, minder behandelingen vergoed krijgen. Dit vinden we heel vervelend. Daarom zijn we in gesprek met verschillende partijen in de zorg en bij de overheid om meer behandelingen voor fysio- en oefentherapie te vergoeden vanuit de Basisverzekering. Overleg met uw fysiotherapeut wat het behandelplan voor 2023 is en welke gevolgen dit voor u heeft.

Heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over uw vergoeding? Neem dan contact op met onze klantenservice. We staan voor u klaar.