Regio midden

 

twente uitvergroot
Samenwerken aan toekomstbestendige zorg in de regio is een complex proces, waarbij veel partijen betrokken zijn. Herinrichting van het zorglandschap vereist immers verbinding en samenwerking in het zorgveld: met zorgaanbieders, zorggebruikers en zorginkopers zoals zorgverzekeraars en gemeenten. Elke regio heeft daarbij zijn eigen specifieke kenmerken en aandachtspunten.

 

Regionale zorgagenda

Om dit proces te ondersteunen heeft regioteam Midden van Menzis het initiatief genomen om samen met betrokken partijen in de regio’s Arnhem e.o., Gelderse Vallei en Rivierenland een gezamenlijke visie en aanpak voor de regio te ontwikkelen. Menzis wil graag samen met de veldpartijen een regionale zorgagenda tot stand brengen, waaraan betrokken partners zich willen committeren. Op deze website willen we de regionale ontwikkelingen en succesvolle innovatieve projecten graag met u delen.

Innovatieve projecten

Innovatieve projecten
De zorgagenda vormt voor Menzis een basis om haar zorginkoop verder op in te richten, maar ook een leidraad voor het uitrollen van bestaande of het starten van nieuwe innovatieve projecten.

Nieuws uit de regio

Nieuws uit de regio
Menzis kiest voor een meer regionale aanpak om samen met zorgaanbieders het zorglandschap anders in te richten. We houden u door middel van nieuwsberichten op de hoogte van de ontwikkelingen in deze regio.

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.