Regio Oost

Demografische ontwikkelingen laten zien dat de bevolking vergrijst en krimpt. De toename van chronisch zieken, oncologische zorg en de afname van geboortezorg zijn hiervan het gevolg. Daardoor ontstaat er steeds meer druk op kwaliteit. Ook de concentratie van medisch specialistische zorg en de toenemende kosten in de gehele gezondheidszorg maken het noodzakelijk dat er met elkaar nagedacht wordt over de herinrichting van het zorglandschap waarin de zorg goed en doelmatig is ingericht en voor iedereen in de Achterhoek beschikbaar is.

Regionale projecten, initiatieven

Nóg beter

Menzis kiest voor een meer regionale aanpak om samen met zorgaanbieders het zorglandschap anders in te richten. We houden u door middel van nieuwsberichten en de regionale nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen in deze regio. 

Nieuws uit de regio

Nieuws uit de regio
Lees in onze regionale nieuwsbrieven meer informatie over projecten, initiatieven of pilots zoals bijvoorbeeld Zorgnetwerk Zenderen, Punt voor Parkinson of OZO verbindzorg.

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.