Nieuws uit de regio Oost

Menzis kiest voor een meer regionale aanpak om samen met zorgaanbieders het zorglandschap anders in te richten. We houden u door middel van nieuwsberichten en de regionale nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen die in onze regio spelen. De nieuwsbrief zal minimaal twee keer per jaar verschijnen.

Nieuwsbrieven regio Oost:

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u de nieuwsbrief ook ontvangen? U kunt zich via zorglandschap@menzis.nl aanmelden.

Huisarts en specialist houden samen spreekuur dermatologie in de Achterhoek

publicatiedatum 20 april 2015
Dermatologen van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk en de huisartsen in de regio gaan als proef samen spreekuur houden. Huisartsen en dermatologen houden een gezamenlijk spreekuur in Aalten bij praktijk Koeweide en in Eibergen in de buitenpolikliniek de Meergaarden. Patiënten hoeven dan niet meer naar het ziekenhuis.

In dit spreekuur zien de huisarts en dermatoloog patiënten met een dermatologische vraag waarbij de huisarts de expertise van de dermatoloog wil inzetten. Mensen voor wie dit spreekuur geldt ontvangen hiervoor een uitnodiging van de huisarts. Voor ingewikkelde huidaandoeningen of vragen met een spoedeisend karakter worden patiënten nog steeds rechtstreeks naar het ziekenhuis verwezen. Lees het nieuwsbericht.

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.