Contracteren via VECOZO

Menzis contracteert zorgaanbieders via het Zorginkoopportaal van VECOZO. Dit portaal biedt u uitgebreide digitale ondersteuning bij de totstandkoming van contractafspraken met Menzis; vanaf de aanvraag voor een contract tot en met het digitaal ondertekenen. Door het gebruik van het Zorginkoopportaal van VECOZO streeft Menzis naar meer uniformiteit binnen de zorginkoop en administratieve lastenverlichting voor de betrokken zorgpartijen.

Het Zorginkoopportaal van VECOZO wordt al door diverse zorgverzekeraars gebruikt. Doordat Menzis is aangesloten op VECOZO, biedt het u steeds meer de mogelijkheid om het contracteerproces eenduidig via één partij (VECOZO) te laten verlopen.

Alle gesloten overeenkomsten zijn eenvoudig in het portaal te vinden, deze worden overzichtelijk weergeven in één scherm. Daarnaast blijven oude contracten van eerdere jaren bewaard, zodat u ze eenvoudig terug kunt vinden. 

  • Heeft u momenteel een contract met Menzis, dan krijgt u automatisch een contract via het Zorginkoopportaal van VECOZO aangeboden voor een volgend jaar.
  • Heeft u geen contract met Menzis, meldt u zich dan bij Menzis via onze website. Na aanmelding en beoordeling ontvangt u informatie over het aanvragen van een persoonlijk digitaal certificaat. Met dit persoonlijke certificaat kunt u inloggen op de website van VECOZO en krijgt u hiermee toegang tot het Zorginkoopportaal van VECOZO. 

Contracteren in 7 stappen

Wilt u een contract met Menzis?

Via het Zorginkoopportaal van VECOZO krijgt u uitgebreide digitale ondersteuning. Vanaf de aanvraag voor een contract tot en met het digitaal ondertekenen.

Bekijk in 7 stappen hoe u een contract kunt aanvragen.

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.