Kraamzorg

Contractering Kraamzorg

Contractering 2018-2019

Menzis is van start gegaan met de contractering 2018 – 2019 voor de kraamzorgaanbieders die voor 2017 een overeenkomst hebben. Menzis beidt met ingang van 2018 een tweejarige overeenkomst aan. Evenals in 2017 kennen wij drie verschillende overeenkomsten, namelijk

  • Topovereenkomst
  • Overgangsovereenkomst
  • Basisovereenkomst

In het inkoopbeleid Eerstelijns Geboortezorg 2018 – 2019 kunt u meer lezen over de verschillen tussen de drie overeenkomsten. U kunt een voorbeeld van de overeenkomst kraamzorg 2018 – 2019 en de bijlagen behorend bij de overeenkomst hieronder downloaden. 

Contractering 2017

Soorten overeenkomsten

Menzis kent drie contractsoorten: het topcontract, het overgangscontract en het basiscontract. Om te beoordelen welke overeenkomst passend is voor uw organisatie, maakt Menzis gebruik van een vragenlijst. Bij gebleken geschiktheid wordt, afhankelijk van de uitkomsten van de vragenlijst, een van deze contractsoorten met bijpassend tarief aangeboden.

U kunt een voorbeeld van de overeenkomst kraamzorg en de bijlagen behorend bij de overeenkomst 2017 hieronder downloaden:

Archief

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.