Contractering

Algemene uitgangspunten inkoop GGZ

Op deze pagina vindt u informatie over de contractering van de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Meer informatie over deze zorg vindt u via onderstaande links. De inkoop van zorg geldt voor Menzis Zorgverzekeraar N.V., Anderzorg N.V. en Menzis N.V.. De inkoop van GGZ vindt plaats bij GGZ instellingen, verslavingszorg instellingen, PAAZ/PUK en vrijgevestigden in de BGGZ en de SGGZ. 

Visie van Menzis

Kwalitatief goede zorg en een lage premie zijn belangrijk voor de klanten van Menzis. Daarom is het bieden van goede en betaalbare zorg voor iedereen, nu en in de toekomst, één van onze belangrijkste doelen. Goede zorg betekent niet alleen een goede uitkomst van zorg, maar ook een goede inzet van middelen. Kwaliteit, doelmatigheid en effectiviteit zijn dan ook onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om dit te kunnen realiseren hebben we elkaar nodig. We zetten ons actief in met zorgaanbieders, patiëntenorganisaties en andere partijen voor goede zorg op de goede plaats, maar ook voor het bevorderen van zelfredzaamheid en gezondheid.

Voor specifieke informatie verwijzen wij u graag naar de volgende pagina’s:

Archief

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.