Instellingen

GGZ

Checklist langdurige GGZ

Publicatiedatum 2 maart 2017
Onderstaand vindt u de checklist langdurige GGZ en de bijbehorende handleiding. 

Aanvraag overeenkomst 2017 nieuwe zorgaanbieders

Publicatiedatum 1 april 2016
Zorgaanbieders die in 2016 geen overeenkomst met Menzis hebben en voor 2017 wel in aanmerking willen komen voor een overeenkomst, dienen zich hiervoor uiterlijk 1 juni 2016 aan te melden via het contactformulier. Het contactformulier vindt u onderaan de pagina met veelgestelde vragen. Indien u zich na 1 juni 2016 meldt, komt u niet in aanmerking voor een overeenkomst in 2017.

Indien u voor 2016 wel met Menzis een overeenkomst bent aangegaan, ontvangt u vanuit Menzis voor 2017 weer een aanbod waarmee u een overeenkomst kunt aanvragen. Wanneer u dit aanbod kunt verwachten, wordt aangegeven in het zorginkoopbeleid 2017. Dit beleid is op 1 april 2016 gepubliceerd.

Archief

Via onderstaande pagina's informeren wij u over de inkoopprocedure die Menzis hanteert ten behoeve van instellingen waar Menzis eerste marktleider is binnen het representatiemodel voor de GGZ. Binnen dat model representeren 2 of 3 zorgverzekeraars, die als marktleiders voor een regio zijn aangewezen, de andere zorgverzekeraars.

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.