Actueel

Hulpmiddelen

Start inkooptraject incontinentiemateriaal

publicatiedatum 24 april 2017

Op maandag 24 april 2017 heeft Menzis via het digitaal portaal Negometrix de aanvraag tot offerte gepubliceerd in het kader van het inkooptraject voor de levering van absorberend en afvoerend incontinentiemateriaal in 2018 en 2019. Met oog voor kwaliteit en klantwensen denkt Menzis dat er lagere kosten voor de levering van incontinentiemateriaal zijn te realiseren, die bijdragen aan het beperken van de premie voor verzekerden. Met zorgaanbieders worden uniforme afspraken gemaakt en efficiƫnter contractmanagement ingericht in het kader van de overeenkomst. Lees verder.


Wijziging planning offerteaanvraag incontinentiemateriaal

Publicatiedatum 13 april 2017
Op 31 maart jl. heeft Menzis haar Visie op Zorginkoop en het zorginkoopbeleid 2018 Hulpmiddelenzorg gepubliceerd.

In dit zorginkoopbeleid is de selectieve inkoop van incontinentiemateriaal benoemd als focuspunt. Zorgaanbieders die een landelijke dekkend werkgebied kunnen verzorgen, zullen in staat worden gesteld een offerte uit te brengen. In het zorginkoopbeleid 2018 is eveneens een planning voor dit traject opgenomen. Volgens deze planning zal de aanvraag tot offerte uiterlijk zondag 16 april opengezet worden via digitaal inkoopplatform Negometrix. 


Het besluit tot selectieve inkoop vraagt om een gedegen voorbereiding en zorgvuldig proces van communicatie. We vinden het belangrijk dat Menzis eventuele vragen tijdig en accuraat kan beantwoorden. Daarnaast zou publicatie vlak voor of in het paasweekend betekenen dat Menzis niet optimaal bereikbaar is voor vragen van zorgaanbieders en andere betrokkenen.  Daarom hebben we besloten om het publiceren van deze aanvraag tot een offerte uit te stellen tot maandag 24 april 2017. Tevens zullen dan alle offertedocumenten op de website geplaatst worden. 

 

Publicatie zorginkoopbeleid 2018

Publicatiedatum 31 maart 2017
Menzis ziet het inkopen van waardegerichte zorg als de sleutel voor een toekomstbestendige en betere gezondheidszorg voor onze verzekerden. Aan de hand van onze Visie op Zorginkoop hebben we het inkoopbeleid 2018 voor uw zorgsoort uitgewerkt.

Archief

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.