Medisch Specialistische Verpleging Thuis (MSVT)

De MSVT en de wijkverpleegkundige zorg zijn - binnen de Basisverzekering - onderdeel van de zorgaanspraak ‘Verpleging en Verzorging.’ Tot 2016 kocht Menzis de wijkverpleegkundige zorg en MSVT via aparte overeenkomsten in bij thuiszorgorganisaties. Vanaf 2017 gaan we de inkoop van beide zorgsoorten bundelen. Dit betekent dat we de inkoop van wijkverpleegkundige zorg en de MSVT anders gaan organiseren. U heeft voor contractjaar 2017 met één inkoopteam te maken voor het maken van afspraken over de Wijkverpleegkundige zorg en MSVT. Meer informatie kunt u nalezen in het Inkoopbeleid Verpleging en Verzorging 2017.


Hieronder informeren wij u over de zorginkoop van MSVT en de (kwaliteits) voorwaarden die Menzis aan uw instelling stelt/gaat stellen:

Veelgestelde vragen

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.