Alles over fysiotherapie

Van kinderfysio tot oefentherapie en de fysio-fittest

Uw vergoeding | Fysiotherapie 

Bent u bij de fysiotherapeut geweest of u gaat u nog een afspraak maken? Dan wilt u waarschijnlijk weten wat u vergoed krijgt van Menzis. Op de vergoedingenpagina's vindt u antwoord op die vraag. U leest wanneer u wat vergoed krijgt uit de Basisverzekering en waar u eventueel recht op heeft vanuit uw aanvullende verzekering.

Op uw polis ziet u hoe u verzekerd bent. Houd uw polis bij de hand voor een sneller antwoord op uw vraag.

Vind een fysiotherapeut

Met de Zorgvinder vindt u een fysio- of oefentherapeut in de buurt. Lees ook waarderingen van anderen en ontdek of de fysiotherapeut een contract met ons heeft.

Naar de Zorgvinder

Tip van de fysiotherapeut | Let op je houding

Een goede en ontspannen houding verkleint de kans op klachten. Maar het belangrijkste is: beweeg veel tussendoor. Bewegen helpt om gewrichten en spieren soepel te houden. Het is goed voor hart- en bloedvaten en draagt bij aan een gezond gewicht. Fysiotherapeut Maarten de Jonge geeft tips.

30 minuten bewegen? | Gemakkelijker dan u denkt

Bewegen helpt om gewrichten en spieren soepel te houden. Het is goed voor hart- en bloedvaten en draagt bij aan een gezond gewicht. 30 minuten per dag bewegen is gemakkelijker met uw dagelijkse bezigheden te combineren dan u denkt. Fiets bijvoorbeeld naar uw werk, wandel met de hond, klus of tuinier of maak een lunchwandeling.

Is bewegen lastig door een chronische aandoening? Lees dan de info op De Fysiotherapeut.

Mens, wat ben je mooi!

Op mijn achttiende ging mijn broer trouwen en had ik een net pak nodig. De kledingwinkel was geen optie: ik woog 160 kilo.

Door dat pak kwam het besef dat ik actie moest ondernemen. Binnen een maand was ik tien kilo kwijt."

Lees het hele verhaal van Omar

Omar El Haddioui Personal trainer

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.