Fitheidstest

Een bewegingsadvies op maat

Beweging is goed voor de gezondheid. Dat is bekend. Maar hoeveel u moet bewegen, is afhankelijk van uw leeftijd, conditie en kracht. En die kunnen we meten met de Menzis FysioFitheidScan.

Ontwikkeld door TNO

De FysioFitheidScan is een fitheidstest, ontwikkeld door de fysiotherapeuten in samenwerking met TNO. Met de FysioFitheidScan kan een fysiotherapeut u een bewegingsadvies op maat geven.

Voor wie is deze test gemaakt?

Iedereen kan deze fittest doen. Of u nu wekelijks intensief sport of (nog) helemaal niets aan beweging doet. Binnen een halfuur en in zeven stappen leert u uw fitheid kennen. Een fysiotherapeut neemt de test af en bespreekt na afloop de resultaten met u. U krijgt dan ook een persoonlijk bewegingsadvies.

Waar heeft u recht op?

Bent u ouder dan 18 jaar en heeft u een aanvullende verzekering ExtraVerzorgd, JongerenVerzorgd, Aanvullend, Extra Aanvullend of een collectieve verzekering FNV, ZorgPlus of GarantVerzorgd? Dan kunt u in 2017 eenmaal aan deze test meedoen, helemaal gratis!

Bij wie kan ik terecht?

Menzis heeft voor 2017 met fysiotherapeuten afspraken gemaakt voor de FysioFitheidScan. Welke dat zijn vindt u in de zorgvinder, in de categorie Fysiofitheidscan. Vergeet niet uw zorgpas mee te nemen naar de afspraak!

Heeft u vragen over de fitheidstest?

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.