Zelfhulp-cursus via SamenGezond

Online programma om te werken aan uw klachten

Voor een aantal veelvoorkomende klachten en aandoeningen hebben wij voor u online cursussen. Deze zijn geschikt als uw klachten niet te ernstig zijn, of als u eerst zelfhulp wilt proberen.

Online zelfhulp helpt om inzicht te krijgen in uw eigen mentale gezondheid. Daarnaast biedt het concrete hulpmiddelen om hier zelfstandig mee aan de slag te gaan: informatie, tips, tests, oefeningen, video’s en ervaringsverhalen. Met online zelfhulp kunt u zelf aan de slag om te voorkomen dat klachten nog grotere problemen worden. De inhoud van de zelfhulpmodules is ontwikkeld door professionals en ervaringsdeskundigen.


Toegang tot 17 modules

U hebt een jaar lang toegang 17 beschikbare modules. De door u gekozen module(s) kunt u zelfstandig en anoniem doorlopen, zonder begeleiding van een zorgprofessional, op het moment dat het u het beste uitkomt. Deelname is gratis voor SamenGezond-deelnemers. Dit zijn de beschikbare modules:

Ontdek Menzis SamenGezond

Logo Menzis SamenGezond

Iedereen weet wel welke keuzes gezonder zijn. Toch is het fijn om een steuntje in de rug te krijgen. Menzis SamenGezond helpt daarbij.

De Zorgadviseur

klantenservice-contact-met-menzis
  • Een vaste contactpersoon
  • Klantwaardering: 8,1
  • op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 19.00 uur (niet op 2e Pinksterdag)

Zorgadviseur 088 222 42 42

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.