Doe de zelftest

Meer grip op uw klachten

Weet u niet goed hoe ernstig uw klachten zijn? Of weet u niet goed wat u met uw klachten aan moet? Dan is het mogelijk verstandig “de online zelftest” te doen. Deze test geeft in de meeste gevallen een goed beeld van de ernst van de klachten. Ook geeft de test u een gericht advies met betrekking tot de stappen die u kunt ondernemen. Het advies kan bijvoorbeeld zijn om naar uw huisarts te gaan. Een ander voorbeeld is een zelfhulpcursus of het volgen van een aantal tips.

Geen medische diagnose

Deze zelftest levert geen echte medische diagnose en vervangt daarom ook niet een bezoek aan een arts. Mocht u daarom twijfels hebben met betrekking tot de uitslag van de zelftest of het advies dat daar bij hoort, raadpleeg dan altijd uw huisarts.

De zelftest kunt u anoniem invullen. Dit betekent dat buiten uzelf niemand te weten kan komen dat u de test heeft ingevuld en welke uitslag de test heeft gegeven. Het gebruik maken van de zelftest is ook volledig kosteloos en vrijblijvend.

Doe de zelftest

De Zorgadviseur

klantenservice-contact-met-menzis
  • Een vaste contactpersoon
  • Klantwaardering: 8,1
  • op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 19.00 uur

Zorgadviseur 088 222 42 42

Menz en geest

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.