Online zelfhulp

Volg een cursus ter ondersteuning

Voor enkele veelvoorkomende klachten en aandoeningen hebben wij voor u online cursussen ter beschikking. Deze cursussen werken vooral erg goed wanneer uw klachten niet te ernstig zijn. In veel gevallen lukt het door de juiste cursus te volgen om de klachten te verminderen, soms is het zelfs mogelijk uw klachten volledig onder controle te krijgen.

Ook als uw klachten ernstig zijn en onderdeel van een psychische aandoening kan een cursus u zeker ondersteuning bieden, maar dan kan deze nooit de behandeling door uw huisarts of een specialist vervangen.

Gratis en anoniem

Het volgen van een cursus is gratis en volledig anoniem. Om voordeel te hebben van een cursus is het erg belangrijk dat u voldoende tijd en aandacht aan de cursus besteedt en deze helemaal afrondt.

Hieronder ziet u welke cursussen beschikbaar zijn. Per cursus wordt aangegeven bij welke klachten en problemen die cursus het best geschikt is.

Vragen over zorg?

klantenservice-contact-met-menzis
  • Een vaste contactpersoon
  • Klantwaardering: 8,1
  • op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 19.00 uur

Bel de Zorgadviseur 088 222 42 42

Menz en geest

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.