Luxe revalidatie bij knie- en heupoperaties

Knie- en heupoperatie met luxe revalidatie in Duits kuuroord

Als u als klant van Menzis een knie- of heupoperatie moet ondergaan, kunt u ook terecht in één van de door Menzis gecontracteerde ziekenhuizen in de grensstreek.

Operatie en revalidatie

Menzis heeft met een aantal Duitse ziekenhuizen afspraken gemaakt over de integrale verzorging bij heup- en knieoperaties met prothese. Dat betekent dat er niet alleen sprake is van een operatie, maar ook van revalidatie.

De revalidatie wordt uitgevoerd in het kuuroord in Bad Bentheim: de Fachklinik Bad Bentheim. U kunt als Menzis-verzekerde gebruik maken van een comfortpakket.

Comfortpakket

Behalve operatie en revalidatie bieden wij u ook het zogenaamde comfortpakket, waarvan u gebruik kunt maken. Dit houdt in:

  • verpleging in een tweepersoonskamer in het Duitse ziekenhuis
  • revalidatie in de Fachklinik Bad Bentheim van circa 21 dagen
  • Nederlands sprekende fysiotherapeuten in de Fachklinik
  • verblijf in een één- of tweepersoonskamer in de Fachklinik
  • internetaansluiting, televisie, Nederlandse krant en eigen wc en douche in de Fachklinik
  • verstrekking van hulpmiddelen (tijdelijk en naar behoefte)

Uw partner of een begeleider mee?

U kunt een partner of begeleider meenemen in het kuuroord voor een aantal dagen naar keuze. Deze kosten zijn wel voor rekening van uw partner of begeleider. Zij of hij kan onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten van het kuuroord.

De Menzis Zorgadviseur regelt het voor u

De Menzis Zorgadviseur kan u meer vertellen over deze behandeling. Ook kan de Zorgadviseur voor u een afspraak maken in één van de ziekenhuizen. De Zorgadviseur is tijdens en na uw operatie en revalidatie uw vaste aanspreekpunt bij Menzis. De Zorgadviseur bereikt u op 088 222 42 42.

Zorgadviseur


Persoonlijk advies

Bianca, uw zorgadviseur

Bent u op zoek naar informatie over uw aandoening of een behandeling? Bel onze Zorgadviseur op 088 222 42 42 (op werkdagen van 08.30 - 19.00 uur) of stel uw vraag online.

Bekijk

De website van de Fachklinik in Bad Bentheim

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.