Wachtlijstbemiddeling

Sneller geholpen dankzij de Zorgadviseur

Dankzij wachtlijstbemiddeling door de Menzis Zorgadviseur heeft u kans minder lang op een behandeling te moeten wachten. Duurt het in uw eigen ziekenhuis te lang voordat u aan de beurt bent? Dan kunt u de Zorgadviseur vragen op zoek te gaan naar een ziekenhuis waar u eerder terecht kunt. En dat geldt voor alle soorten behandelingen.

Contact met de Menzis Zorgadviseur

of bel 088 222 42 42

Hoe werkt Wachtlijstbemiddeling?

Wachtlijstbemiddeling door de Menzis Zorgadviseur is gratis en gaat nooit ten koste van andere patiënten. U neemt contact op met de Menzis Zorgadviseur als u lang moet wachten op een behandeling. Hij of zij is bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 19.00 uur via 088 222 42 42 of via het online contactformulier.

Wij nemen vervolgens contact op met een aantal goede ziekenhuizen bij u in de buurt. Is afstand voor u geen probleem? Dan kijken we ook verder weg. Na uiterlijk twee werkdagen weet u bij welke ziekenhuizen u eerder terecht kunt.

U beslist uiteindelijk zelf wat u doet. Menzis geeft alleen advies.

Vragen over zorg?

Bellen met de Menzis Zorgadviseur
  • Een vast contactpersoon
  • Klantwaardering: 8,1
  • Op werkdagen van 08.30 tot 19.00 uur

Bel de Zorgadviseur 088 222 42 42

Zorgadviseur


Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.