PMA collectieve verzekering

Verzekerd bij Menzis via PMA


 

 

PMA is de grootste aanbieder van (collectieve) verzekeringen en kortingsregelingen. PMA staat voor "Positive Mental Attitude". Menzis werkt al meer dan 20 jaar samen met PMA.

 

De PMA zorgverzekering

In 2006 is de PMA zorgverzekering ontstaan. De PMA zorgverzekering sluit u af op de website van PMA of op de website van Menzis. U betaalt uw premie aan Menzis. Menzis keert de vergoedingen uit en verleent de service. Wat is dan het voordeel van de PMA zorgverzekering? Heel eenvoudig. Via PMA kunt u collectiviteitskorting ontvangen, aanspraak maken op de PMA bonus en gebruik maken van PMA plus. Met PMA plus kan uw extra voordeel oplopen tot meer dan € 1.000.

De voordelen op een rij

  • Het grootste consumentencollectief van Nederland met meer dan 475.000 verzekerden;
  • 7% collectiviteitskorting op Menzis Basis en Menzis Basis Vrij;
  • 10% korting op ExtraVerzorgd, JongerenVerzorgd en TandVerzorgd;
  • PMA bonus 2017 van € 33 voor alle zorgverzekerden van 18 jaar en ouder (van 1 november 2017 tot en met 31 december 2017 via PMA aan te vragen);
  • PMA plus voor alle zorgverzekerden. Uw voordeel kan oplopen tot meer dan € 1.000.

Iedereen kan profiteren van de voordelen van PMA. U hoeft niet eerst ergens lid van te worden of op een andere manier een verplichting aan te gaan.

Meer weten?

Lees meer over PMA en de PMA zorgverzekering of bel de gratis helpdesk 0800 2040.

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.