V&VN en Menzis

Profiteer ook van korting op uw zorgverzekering
V&VN staat voor Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland. V&VN is dé beroepsvereniging van en voor verpleegkundigen en verzorgenden. Met elkaar zorgen ze ervoor dat verpleegkundigen en verzorgenden hun beroep goed kunnen uitoefenen.

Waarom werken Menzis en V&VN samen?

Menzis is belangenbehartiger in de zorg. Voor werkgevers én werknemers. V&VN en Menzis werken samen om het werk voor verpleegkundigen en verzorgenden aantrekkelijk te maken en te houden. Daarom kunnen alle leden V&VN profiteren van de voordelen van de collectieve verzekering van Menzis.

Bereken online uw premie

Profiteer van de samenwerking tussen V&VN en Menzis

  • U profiteert van een aantrekkelijke lage premie door afspraken tussen Menzis en V&VN.
  • Studerende kinderen van 18 tot 30 jaar zijn gratis meeverzekerd voor de aanvullende verzekering, gelijk aan het hoogste pakket van (één van) de ouders.
  • Ruime vergoedingen voetzorg, mondzorg en orthodontie, brillen of contactlenzen en fysiotherapie.
  • Spaar voor kortingen met het SamenGezond spaarprogramma. Een gezonde leefstijl wordt beloond met aantrekkelijk voordeel. En het leuke is: iedereen kan meedoen, jong, oud, ziek of gezond.

Bent u al verzekerd bij Menzis?

Bel dan de PakketCoach voor persoonlijk advies.

088 222 40 40

De PakketCoach is deze periode beter bereikbaar. Bekijk de openingstijden.

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.