Aanvullende verzekering Menzis ZorgPlus

Menzis ZorgPlus 1, 2, 3 en ZorgPlus Budget

Niet alle zorg wordt vanuit de Basisverzekering vergoed. Menzis heeft speciaal voor medewerkers in de zorg en hun gezinsleden aanvullende verzekeringen: ZorgPlus.

Met de aanvullende verzekeringen ZorgPlus 1, 2, 3 en ZorgPlus Budget kunt u uw zorg nog beter afstemmen op uw wensen. Deze pakketten bieden een vergoeding voor ziektekosten en tandartskosten in één. De vergoedingen worden per pakket uitgebreider. U kunt de zorgverzekering volledig afstemmen uw specifieke wensen.

Vergelijk de Menzis ZorgPlus pakketten

Menzis ZorgPlus Budget € 15,95

ZorgPlus Budget is een aanvullende- en tandartsverzekering in één. Hiermee profiteert u als medewerker in de zorg al van veel voordelen: goede zorg, ruime vergoedingen én korting op uw premie. Vindt u de meeste aanvullende verzekeringen te uitgebreid of te duur? Dan is ZorgPlus Budget iets voor u. ZorgPlus Budget biedt een goede dekking voor fysiotherapie en tandheelkundige kosten, de meest voorkomende preventieve vaccinaties voor het buitenland, sport medisch advies en anticonceptie.

Menzis ZorgPlus 1 € 29,95

ZorgPlus is een aanvullende- en tandartsverzekering in één. ZorgPlus 1 vergoedt enkele veelvoorkomende ziektekosten die niet door de Basisverzekering worden vergoed. Zo vergoedt Menzis bijvoorbeeld: 12 behandelingen voor fysiotherapie, veelvoorkomende tandartskosten 75% tot € 500, brillen of lenzen tot €240 per 2 jaar en na 1 polisjaar orthodontie tot 18 jaar voor 70% tot €1.500.

Menzis ZorgPlus 2 € 44,95

Menzis ZorgPlus is een aanvullende- en tandartsverzekering in één. Een aantal vergoedingen van Menzis ZorgPlus 2 zijn ruimer dan van Menzis ZorgPlus 1. Zo vergoedt Menzis bijvoorbeeld: 18 behandelingen voor fysiotherapie, veelvoorkomende tandartskosten 75% tot € 1.000, na 1 polisjaar orthodontie tot 18 jaar voor 70% tot €2.000, na 1 polisjaar kronen en bruggen vergoed tot € 350. Verder vergoedt ZorgPlus 2 (gedeeltelijk) ziektekosten die ZorgPlus 1 niet dekt, zoals voetzorg (pedicure en podotherapie), alternatieve zorg en bevalling- en kraamzorg.

Menzis ZorgPlus 3 € 59,95

Menzis ZorgPlus is een aanvullende- en tandartsverzekering in één. Enkele vergoedingen van Menzis ZorgPlus 3 zijn ruimer dan van Menzis ZorgPlus 2. Zo vergoedt Menzis bijvoorbeeld: 24 behandelingen voor fysiotherapie, na 1 polisjaar orthodontie tot 18 jaar voor 70% tot € 2.500, na 1 polisjaar kronen en bruggen vergoed tot € 750. Voor orthodontie voor verzekerden van 18 jaar en ouder geldt een vergoeding van 70% tot een maximum van € 1000 voor de gehele duur van de verzekering.

Menzis ZorgPlus 4 € 79,95

Menzis ZorgPlus is een aanvullende- en tandartsverzekering in één. Voor nieuwe verzekerden bieden wij ZorgPlus 4 niet meer aan. Heeft u ZorgPlus 4 en wilt u overstappen naar een lagere aanvullende verzekering? Neem dan contact met ons op.

Verzekeringsvoorwaarden

In de verzekeringsvoorwaarden vindt u alle voorwaarden met betrekking tot vergoedingen.

Wachttijd voor kronen, bruggen en orthodontie

Voor nieuwe verzekerden die een Menzis ZorgPlus 1, 2 of 3 afsluiten, geldt een wachttijd van een jaar voor orthodontie, kronen en bruggen. Dit betekent dat u gedurende de wachttijd premie betaalt, maar nog geen vergoeding krijgt voor kronen, bruggen en orthodontie. Heeft u bij uw huidige verzekeraar een verzekering met uitgebreide dekking voor een beugel, kronen en bruggen? Dan geldt de wachttijd niet.

Premie berekenen

Wat betaalt u voor een zorgverzekering van Menzis?

Bereken uw premie

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.