Zorgcollectief FNV/Menzis

Alles over de collectieve verzekering voor FNV-leden

Bent u FNV-lid? Dan bieden we u het Zorgcollectief FNV/Menzis aan. Naast de collectiviteitskorting van 7% op de naturapolis Basis en 8% op de restitutiepolis Basis Vrij, ontvangt u ook nog 10% korting op de aanvullende (tand)verzekeringen.

Verder hebben de FNV en Menzis vele andere exclusieve afspraken gemaakt, zoals ruime vergoedingen voor fysiotherapie, vergoeding voor leefstijladvies in alle aanvullende FNV-verzekeringen en eenmaal per jaar een gratis Health Check. Ook daarvoor ben je nou FNV-lid!

Exclusieve voordelen voor FNV-leden

Via het Zorgcollectief FNV/Menzis profiteert u van:

Zorgverzekering afsluiten

Een zorgverzekering afsluiten bij het Zorgcollectief FNV/Menzis kan snel en gemakkelijk via fnvmenzis.nl/premieberekenen. Of bel de FNV/Menzis Klantenservice op 088 222 44 44 (lokaal tarief plus de eventuele kosten voor het gebruik van uw mobiele telefoon).

Meer informatie

Op www.fnvmenzis.nl leest u meer over het Zorgcollectief FNV/Menzis.

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.