De FNV en Menzis

Profiteer van korting op uw zorgverzekering met uw FNV-lidmaatschap
Bent u lid van de FNV? Dan kunt u bij Menzis van korting profiteren op uw zorgverzekering met uw FNV-lidmaatschap. Of u nu in de bouw werkt, in de ICT of in het onderwijs, het is belangrijk om uw lichaam en geest gezond te houden. Daarom heeft de FNV voor u als FNV-lid collectieve afspraken gemaakt met Menzis en kunt u als FNV-lid gebruik maken van het Zorgcollectief voor FNV-leden bij Menzis. Met kortingen en exclusieve FNV Zorgservices. Het collectiviteitsnummer van deze verzekering is 21673


Bereken online uw premie

Daarom kiest u voor het Zorgcollectief voor FNV-leden bij Menzis

  • 7% korting op de naturapolis Basis
  • 8% korting op de restitutiepolis Basis Vrij.
  • 10% korting op aanvullende (tand) verzekeringen (mu.v. Menzis Basis Voordelig Basisverzekering en aanvullende verzekeringen)
  • Ruime vergoedingen fysiotherapie
  • Exclusieve FNV Zorgservices
  • Vergoeding van leefstijladvies in alle FNV-pakketten
  • Vergoeding gezondheidsprogramma's
  • 30% korting op alle (doorlopende) reis en/of annuleringsverzekeringen
  • FNV/Menzis Klantenservice, speciaal voor FNV-leden 088 222 44 44
  • Exclusieve ongevalregeling voor kronen en bruggen 

Waar de FNV expert is op het gebied van werk en inkomen, is Menzis de expert op het gebied van gezondheid

In 2016 werken FNV en Menzis al tien jaar samen aan het Zorgcollectief FNV/Menzis. In ons jubileumjaar hebben we weer een mooi aanbod voor je samengesteld met een goede dekking en een scherpe premie. Met als uitgangspunt dat iedereen een voorkeursbehandeling verdient.
Alle exclusieve FNV Zorgservices als de gratis Werk & Gezondheid Arts ter preventie van uitval, de gratis Health Check, korting bij de sportschool, maatwerk gehoorbescherming voor jongeren en ondersteuning voor mantelzorgers en senioren blijven ook in 2016 tot je beschikking.
Om je verder te ondersteunen bij een zo gezond mogelijke leefstijl, wordt de vergoeding voor leefstijladvies met ingang van 2016 in alle aanvullende verzekeringen opgenomen (met uitzondering van de aanvullende verzekeringen bij Menzis Basis Voordelig). En natuurlijk blijf je profiteren van ruime dekking voor fysiotherapie en hoef je geen eigen risico te betalen voor de programma’s ‘Stoppen met roken’ en ‘Beter Eten’.

Betaalbare zorg
Ook in 2016 heeft u met het Zorgcollectief FNV/Menzis gemakkelijk toegang tot goede, betaalbare zorg. Met persoonlijke service is het Zorgcollectief FNV/Menzis altijd dichtbij. En u zit financieel ook goed met 7% korting op de naturapolis Basis, 8% korting op de restitutiepolis Basis Vrij en 10 % korting op de aanvullende (tand)verzekeringen van het Zorgcollectief FNV/Menzis. Bovendien zijn kinderen gratis meeverzekerd voor de aanvullende (tand)verzekeringen.

Exclusief voor FNV-leden

Om u verder te ondersteunen bij een zo gezond mogelijke leefstijl, wordt leefstijladvies in alle aanvullende verzekeringen vergoed tot een bedrag van € 50,- per kalenderjaar. Indien u hier gebruik van maakt bij een sportschool die aangesloten is bij Fitvak, ontvangt u ook nog eens 10% korting van de sportschool op uw jaarabonnement (met uitzondering van de aanvullende verzekeringen bij Menzis Basis Voordelig). En natuurlijk blijft u profiteren van ruime dekking voor fysiotherapie en hoeft u geen eigen risico te betalen voor de programma’s ‘Stoppen met roken’ en ‘Beter Eten’. Heeft u zorgen óver uw werk, maar praat u daar liever niet over óp het werk? Dan kunt u als FNV-lid van het Zorgcollectief FNV/Menzis gratis terecht bij een onafhankelijke Werk & Gezondheid Arts om te voorkomen dat zorgen leiden tot problemen.
U kunt erop rekenen dat we de komende 4 jaar nog veel meer zaken voor u regelen op het gebied van preventie. In werk en gezondheid is nog een wereld te winnen. Daarom werken de FNV en Menzis juist samen op dit gebied. Dat levert u als lid voordeel op. Ook daarvoor bent u nou FNV-lid!

Collectiviteitsnummer 21673


Bent u al verzekerd bij Menzis?

Bel dan de PakketCoach voor persoonlijk advies.

088 222 40 40

De PakketCoach is deze periode beter bereikbaar. Bekijk de openingstijden.

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.