Help mij kiezen

Goed verzekerd via Zorgcollectief FNV/Menzis

De FNV en Menzis vinden het belangrijk dat uw zorgverzekering in 2016 goed aansluit op uw persoonlijke situatie. Om een goede keuze te maken, kunt u gebruik maken van onze online vergoedingenwijzer. Hier ziet u een overzicht van de verschillende pakketten. Ook ziet u eenvoudig wat vergoed wordt en hoe hoog de vergoedingen zijn. Wilt u liever persoonlijk advies? Dan kunt u bellen met onze FNV/Menzis Klantenservice op telefoonnummer 088 222 44 44.

Ik ben via Zorgcollectief FNV/Menzis verzekerd

Vergelijk de vergoedingen per aanvullende verzekering van het Zorgcollectief FNV/Menzis met elkaar. En bekijk welke aanvullende verzekering van het Zorgcollectief FNV/Menzis in 2016 het beste bij u past.

Online PakketCoach voor FNV-leden

We weten als geen ander dat ieder mens anders is. En dat ieder mens daarom ook een zorgpakket op maat verdient. Wil je weten welk pakket het beste bij je past, check dit dan met de Online PakketCoach van Menzis, speciaal voor FNV-leden. Aan de hand van een paar vragen zie je welk pakket het beste past bij je situatie en de zorg die je verwacht nodig te hebben.

Online PakketCoach voor FNV-leden

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.