ZorgPlus wordt ExtraVerzorgd en TandVerzorgd

Ook in 2017 bent u goed verzekerd met een passend zorgpakket van Menzis

 

Of u nu jong of oud bent, ziek of gezond: iedereen is welkom bij Menzis. We willen iedereen een goede, passende (aanvullende) zorgverzekering aanbieden tegen een betaalbare premie.

Ons aanbod aan (aanvullende) zorgverzekeringen is de afgelopen jaren steeds breder geworden. Te breed, want het werd steeds ingewikkelder om verzekeringen te vergelijken en een goede keuze te maken. Daarom maken we ons aanbod overzichtelijker. Dat willen we zelf, maar ook de overheid vraagt dit van ons.

Vanaf 1 januari 2017 stoppen we met het aanbieden van de aanvullende verzekering van Menzis ZorgPlus.

Blijf sparen voor cadeaus!

Kiest u ook in 2017 voor Menzis? Dan kunt u blijven meedoen met SamenGezond. U spaart hiermee voor gezonde producten of kortingen. Uw gespaarde punten neemt u gewoon mee.

 

Dit zijn de verschillen met uw huidige pakket

Bij het kiezen van een goed alternatief hebben we onder andere gekeken naar de inhoud van onze pakketten, de kosten en het aantal mensen dat er gebruik van maakt. Zo kunnen we iedereen een passend pakket met een stabiele, betaalbare prijs blijven garanderen. Hieronder ziet u alle wijzigingen in vergelijking met uw huidige Menzis ZorgPlus verzekering.

De vergelijking met uw ZorgPlus verzekering is gemaakt op basis van de vergoedingen 2016.

Wilt u de vergoedingen van alle Menzis ExtraVerzorgd en Menzis TandVerzorgd pakketten bekijken? Bekijk dan de overzichtspagina met alle aanvullende verzekeringen van Menzis. 

Lees meer over Menzis ExtraVerzorgd en TandVerzorgd

Welk pakket heeft u?

Welk ZorgPlus-pakket heeft u ook alweer precies? Bekijk dit op Mijn Menzis.

Log in op Mijn Menzis

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.