Wachttijd Garant TandVerzorgd 

Voor orthodontie, kronen, bruggen en implantaten

Zo stapt u met een vergelijkbare tandartsverzekering over...

Bent u in 2016 niet bij Menzis verzekerd maar wilt u overstappen naar Menzis met de aanvullende tandartsverzekering Garant TandVerzorgd 950. Dan geldt er een wachttijd van 1 jaar voor kronen, bruggen en orthodontie. Dat betekent dat u het eerste jaar wel premie betaalt, maar hiervoor nog geen vergoeding krijgt. Er bestaan echter uitzonderingen...

 

Overstappen zonder wachttijd? | Heeft u nu een pakket met deze dekking?

Als u bij uw huidige tandartsverzekering een tandartsverzekering met een vergelijkbare dekking heeft, dan kunt u gebruik maken van de gelijk-over-regeling. De wachttijd van één jaar voor kronen, bruggen en implantaten geldt dan niet voor u.

  Vergelijkbaar pakket
onder de 18 jaar 
Vergelijkbaar pakket
boven de 18 jaar 
Garant
TandVerzorgd 950 
Minimaal € 2.500 voor orthodontie.  Minimaal € 500 voor orthodontie
én minimaal € 750 voor kronen,
bruggen en implantaten. 


Zo komt u in aanmerking voor de gelijk-over-regeling

Als u zonder wachttijd wilt overstappen op de Garant TandVerzorgd 950 dan vragen wij u een gelijk-over-verklaring in te vullen. Daarin verklaart u een gelijkwaardige dekking voor orthodontie, kronen, bruggen en implantaten te hebben, zodat de wachttijd voor u niet meer geldt. Menzis kan uw verklaring achteraf controleren op juistheid. Voor het geval dat het formulier niet naar de waarheid is ingevuld, behoudt Menzis zich het recht voor om eventueel uitgekeerde bedragen terug te vorderen. Bewaar  daarom uw huidige polis waarop uw verzekeringsproducten 2016 staan vermeld.

Let op: u dient voor elk lid op de polis de verklaring apart in te vullen. Als u op 1 januari overstapt, kunt u tot 1 april gebruikmaken van de gelijk-over-regeling.

 

Aanmelden voor de gelijk-over-regeling

GarantVerzorgd

Overstappen

Stap over naar Menzis GarantVerzorgd. Wij zeggen voor u op bij uw huidige verzekeraar.

Bereken uw premie

Tandartsverzekering voor uw prothese

Draagt u zowel in de onder- als bovenkaak een kunstgebit? Kies dan voor TandVerzorgd 1P. 

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.