Menzis Zorgvinder


Vind en vergelijk zorgaanbieders bij u in de buurt.

Zodra een contract is afgesloten vindt u de gegevens van deze zorgaanbieder terug in de Zorgvinder. De Zorgvinder wordt wekelijks geactualiseerd.

Vrij zoeken op type zorg


Op dit scherm kunt u vrij zoeken op soort zorgaanbieder of hulpmiddel. U kunt ook zoeken op naam. Of het type zorg selecteren in een lijst.

Gaat u naar een zorgaanbieder die wij niet gecontracteerd hebben? Dan kan het zijn dat u niet alle kosten volledig krijgt vergoed. Dit hangt af van de verzekering die u hebt gekozen. Bekijk de vergoeding per zorgsoort.

Belangrijk: u kunt naar elke huisarts en elke tandarts..

Of zoek op naam | Of kies uit een lijst
Bv: Fysiotherapie, ziekenhuis, kraamzorg, rolstoel
Bv: '1000AA' of 'Amsterdam'

Zoek op type zorg | Zoek op naam


Op dit scherm kunt u in een lijst het type zorg selecteren dat u zoekt. U kunt op dit scherm eventueel ook zoeken op naam.

Terug naar vrij zoeken
Dit veld is niet verplicht
Bv: '1000AA' of 'Amsterdam'
Sluit
Gecontracteerde zorgaanbieders
Menzis maakt met veel zorgaanbieders afspraken, over kwaliteit van zorg en tarieven. Deze gecontracteerde zorgaanbieders vindt u terug in de zorgvinder.

Menzis wil de gezondheidszorg betaalbaar en toegankelijk houden. Daarom maken we afspraken met zorgaanbieders over de zorg:
  • Om goede zorg te garanderen, stellen we kwaliteitseisen aan de zorg en aan de zorgaanbieders.
  • Uw rekening van een gecontracteerde zorgaanbieder wordt rechtstreeks naar ons gestuurd. U heeft hier geen omkijken naar.
  • Geen grote stijging van de zorgkosten: dat is belangrijk om uw zorgpremie betaalbaar te houden.
Sluit
Wat is Zorgvinder
Met de Zorgvinder vindt u eenvoudig en snel een gecontracteerde of erkende zorgaanbieder bij u in de buurt. U kunt in de Zorgvinder vrij zoeken op type zorg: soort zorgaanbieder of hulpmiddel. U kunt ook kiezen voor het zoeken op naam. Of het type zorg dat u kunt selecteren uit een lijst. Komt u er niet helemaal uit? Dan helpt de Menzis Zorgadviseur u graag verder. Bel de Menzis Zorgadviseur op 088 222 42 42 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 19.00 uur).

Let op! Voor spoedeisende hulp kunt u uiteraard overal terecht. Wanneer u bijvoorbeeld een been breekt, kunt u altijd in het dichtstbijzijnde ziekenhuis terecht.