Menzis Zorgvinder

Zoek en vergelijk zorgaanbieders

Zorgaanbieders bij u in de buurt

Vind snel en simpel zorgaanbieders bij u in de buurt. U ziet in één oogopslag met welke zorgaanbieders wij afspraken hebben.

Voordelen van gecontracteerde zorg

Gecontracteerde zorgaanbieders hebben afspraken gemaakt met Menzis over de kwaliteit, wachttijd en prijs van de zorg. Lees meer

Waardering van anderen

Mensen vinden de waardering van anderen belangrijk bij hun keuze. Daarom toont de Zorgvinder deze patiëntervaringen waar mogelijk.

Menzis helpt u graag bij het vinden van een geschikte zorgaanbieder. Daarom hebben we deze Zorgvinder voor u gemaakt. Hiermee vindt u eenvoudig en snel een zorgaanbieder bij u in de buurt. U ziet direct met welke zorgaanbieders wij afspraken hebben gemaakt over het betalen van de rekening en de kwaliteit van de zorg. En komt u er zelf toch niet helemaal uit? Dan helpt de Menzis Zorgadviseur (088 222 42 42) u graag verder.

Op de Menzis Zorgvinder vermelden we zoveel mogelijk gecontracteerde én niet-gecontracteerde zorgaanbieders. Kunt u de aanbieder van uw keuze niet vinden in onze Zorgvinder? Neem dan contact op met onze afdeling Zorgadvies op telefoonnummer (088) 222 42 42 (bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 19.00 uur). Een zorgadviseur kan u verder informeren.

Menzis maakt met zorgaanbieders afspraken over de kwaliteit, wachttijd en prijs van de zorg. De rekening gaat dan direct naar Menzis. U hoeft dus niet voor te schieten.

Wanneer een zorgaanbieder geen contract heeft met Menzis, dan is het niet gelukt om afspraken te maken over kwaliteit, wachttijden en de prijs. Voor elke vorm van zorg die uit uw basisverzekering wordt vergoed sluit Menzis contracten met zorgaanbieders. Er is in heel Nederland voldoende zorg gecontracteerd zodat u voor een behandeling in uw omgeving terechtkunt.

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.