Gids in de zorg  

Antwoorden over uw zorg op één plek

Bent u op zoek naar iemand die u persoonlijk advies kan geven over uw zorg? Van wachtlijstbemiddeling tot een second opinion? Iemand die aandacht heeft voor uw situatie en rekening houdt met uw wensen?

 

De Zorgadviseur helpt u bij:

 

Naar de Zorgvinder

Persoonlijk advies | De Zorgadviseur

klantenservice-contact-met-menzis
  • U krijgt een vaste contactpersoon 
  • Iemand die op de hoogte is van uw situatie en wensen
  • De service is gratis, ook als u niet bij Menzis verzekerd bent
  • Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 19.00 uur (niet op 2e Pinksterdag)

Bel de Zorgadviseur: 088 222 42 42

Online uw zorgzaken regelen

Verhuist u met uw gezin binnen Nederland? Dan hoeft u dit niet aan ons door te geven. Wanneer u zich inschrijft bij uw nieuwe gemeente, geeft die gemeente dit aan ons door. In sommige situaties moet u wel contact met ons opnemen.

Meer over verhuizen

Simpel en snel een huisarts, fystiotherapeut, tandarts of andere zorgaanbieder in de buurt vinden? In de Zorgvinder ziet u in één keer met welke zorgaanbieders wij afspraken hebben, wat patiënten en cliënten van de zorg vinden en hoe de zorgkwaliteit in diverse ziekenhuizen is.

Gebruik de Zorgvinder

Bent u verzekerd bij Menzis? Dan krijgt u van ons een medisch kraampakket. Gratis. In het kraampakket zit alles wat u tijdens de bevalling en de medische benodigdheden die u de eerste dagen erna nodig heeft. En een leuk cadeautje van Menzis. U vindt alles in 1 overzicht over zwangerschap en geboorte.

Gratis kraampakket aanvragen

 


Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.