Over de coöperatie Menzis

Elk menz is er één

In een samenleving die continu verandert, zet Menzis zich als zorgverzekeraar in voor goede, betaalbare en toegankelijke zorg voor iedereen. We maken daarbij gebruik van meer dan 175 jaar ervaring. Toen nam een groep Arnhemse artsen, apothekers en tandartsen een vooruitstrevend initiatief: de oprichting van een ziekenfonds, vanuit de menselijke gedachte dat iedereen recht heeft op gezondheidszorg. En iedereen de kans moet krijgen om mee te doen in de maatschappij.
 
Vandaag de dag zoeken we naar slimme antwoorden op de uitdagingen van déze tijd. De wereld waarin we werken, is volop in beweging. En wensen van mensen blijven veranderen. Maatschappelijke en technologische ontwikkelingen en politieke keuzes vragen onze organisatie mee te groeien. In deze dynamische wereld zetten wij ons in voor onze maatschappelijke opdracht om kwalitatief goede zorg voor iedereen betaalbaar en toegankelijk te houden.

Lees meer: missie en profiel van Menzis


In onze coöperatie zijn verzekerden in de Ledenraad vertegenwoordigd.

Lees verder

De Raad van Commissarissen is het klankbord van de coöperatie.

Lees verder

Het bestuur van Menzis is opgedragen aan de Raad van Bestuur.

Lees verder

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.