Ledenraad

Voor het verzekerden- en maatschappelijk belang

Als u verzekerd bent bij Menzis, bent u automatisch ook lid van de coöperatie Menzis. Aan het hoofd daarvan staat de Ledenraad, ons hoogste orgaan. De Ledenraad is een groep mensen die samen een stem geven aan alle verzekerden binnen onze organisatie. Die stem wordt gehoord, want de Ledenraad heeft een belangrijke adviserende rol die onze koers mede bepaalt. En zo is Menzis niet alleen van de leden, maar ook écht voor en door de leden.

De Ledenraad brengt de buitenwereld binnen bij Menzis door contact te houden met de mensen die zij vertegenwoordigen. Daarom ontwikkelt en organiseert de Ledenraad onder andere activiteiten voor onze verzekerden. En zo worden onze verzekerden (nog) meer betrokken bij Menzis.

Dit is de Ledenraad

Wie vertegenwoordigen onze verzekerden in de Ledenraad?

Over de Ledenraad

De taken en bevoegdheden van de Ledenraad.

Contact met de Ledenraad

Heeft u een vraag voor de Ledenraad van Menzis?

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.