Ledenraad

Voor het verzekerden- en maatschappelijk belang

Als u bij Menzis verzekerd bent, bent u ook lid van de coƶperatie Menzis. Aan het hoofd daarvan staat de Ledenraad, een groep mensen die samen een stem geven aan alle verzekerden binnen onze organisatie. Die stem wordt gehoord want de Ledenraad heeft een belangrijke adviserende rol die onze koers mede bepaalt. En zo is Menzis niet alleen van de leden, maar ook echt voor en door de leden.

De Ledenraad brengt de buitenwereld binnen bij Menzis. Daarom houdt de Ledenraad contact met de mensen die zij vertegenwoordigen. Want zo worden onze verzekerden meer betrokken bij Menzis. Om dat te bereiken, ontwikkelt en organiseert de Ledenraad onder andere activiteiten voor verzekerden van Menzis.

Dit is de Ledenraad

Wie vertegenwoordigen onze verzekerden in de Ledenraad?

Over de Ledenraad

De taken en bevoegdheden van de Ledenraad.

Contact

Heeft u een vraag voor de Ledenraad?Nieuws

Nieuws

 • 9 september 2016

  "Vergeet jezelf niet bij het zorgen voor een ander"

  Hoe blijf je als mantelzorger ook goed voor jezelf zorgen, naast je zorgtaak? Die vraag stond centraal tijdens de 'avond van de mantelzorg' op 6 september in Oldenzaal.

  lees meer

 • 10 juni 2016

  Ledenraad onderzoekt invloed van voeding op ziekte en herstel

  Wat is de invloed van voeding op ziekte en herstel van mensen? Dat was het thema van het werkbezoek van de Menzis Ledenraad aan de Wageningen Universiteit en Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede op vrijdag 3 juni.

  lees meer

 • 22 april 2016

  Jaarrekeningen 2015 vastgesteld door de Ledenraad

  Tijdens een bijeenkomst met bestuurders en commissarissen op ons hoofdkantoor in Wageningen stelde de Ledenraad gisteren (donderdag 21 april) formeel de jaarrekeningen van Menzis over 2015 vast. Zo gaven ze uitvoering aan een van de kerntaken de Ledenraad: toetsing.

  lees meer

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.