Het verhaal van Jesse

'Ik heb snel m'n plek gevonden in het team'

Jesse Doornbos

Jesse Doornbos (24) is na zijn studie Econometrie bij Menzis gestart als trainee.

'Vanuit mijn privéomgeving kende ik mensen die bij Menzis werken. Zij waren enthousiast over Menzis en ik werd, terwijl ik nog studeerde, uitgenodigd om een keer langs te komen op het kantoor in Groningen. Op die manier kon ik informeel kennismaken. Ik werd goed ontvangen en heb fijne gesprekken gevoerd. Mijn interesse was gewekt!

Eerste baan
Een paar maanden later, toen ik inmiddels klaar was met mijn studie Econometrie, zag ik de vacature voor het traineeship. Door de vele mogelijkheden om met data aan de slag te gaan, de maatschappelijke positie van Menzis en mijn eerdere positieve kennismaking met de organisatie besloot ik te solliciteren. Ik doorliep verschillende rondes, waaronder een selectiedag op het kantoor in Wageningen en gesprekken met managers en directeuren.

Inmiddels ben ik ruim een halfjaar in dienst. Op de afdeling SamenGezond werk ik als data analist en haal ik de belangrijkste informatie uit data. Ook geef ik adviezen op basis van analyses zodat we onze deelnemers steeds beter kunnen helpen gezonde(re) keuzes te maken.

Voetbal
In mijn vrije tijd voetbal ik graag. Ik geniet van een fysieke uitdaging en van het samen sporten. Naast de tijd die ik doorbreng op mijn eigen voetbalclub, ben ik ook teamleider van een enthousiaste groep jonge mensen uit mijn kerk. Samen met hun ben ik regelmatig in de wijk te vinden en proberen we de kinderen en jongeren die daar wonen te laten ervaren hoe fijn sporten is.  

De juiste plek voor mij
Ik voel me thuis bij Menzis, ondanks het feit dat ik weinig op kantoor heb kunnen werken door de coronacrisis. Mijn collega’s bij SamenGezond zijn enthousiast en hebben me goed opgevangen waardoor ik snel m’n plek heb kunnen vinden in het team. Ik kijk dan ook uit naar het vervolg van mijn traineeship!'

Op de website van Menzis maken we gebruik van cookies. We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses. Daarnaast gebruiken we marketingcookies om content en advertenties te personaliseren en voor social media toepassingen. Gaat u akkoord? Dan geeft u Menzis toestemming voor het plaatsen van alle soorten cookies. Wilt u dit liever niet? Dan kunt u via de link “instellingen aanpassen” uw voorkeur aanpassen. Meer informatie over cookies vindt u in onze cookiepolicy.