Locaties

Locaties

Onze vestigingen

Wageningen

Het hoofdkantoor van Menzis is gevestigd in Wageningen. Hier werken ongeveer 800 medewerkers. Naast het hoger management bevinden zich hier ook stafafdelingen als Audit, Strategie & Propositieontwikkeling en Corporate Communicatie. Ook Zorginkoop, Financiën, ICT en Marketing & Sales zijn op deze locatie vertegenwoordigd.

Het aanbod van functies is zeer gevarieerd: van inhoudelijke specialisten met expertise op verschillende terreinen, tot managers en ondersteunende medewerkers op diverse niveaus.

 

Groningen

Op onze locatie in de stad Groningen werken ongeveer 650 medewerkers. We hebben hier diverse functies op alle niveaus, waarbij de nadruk ligt op ICT, Financiën en Zorginkoop. Ook zit een deel van de klantenservice in Groningen gevestigd.

 

Enschede

In Enschede werken ongeveer 575 collega’s. Ook in Enschede bevindt zich een deel van onze klantenservice. Daarnaast bieden hier diverse functies op alle niveaus, met de nadruk op administratie en zorg. Bijvoorbeeld op de afdeling Polis, Verzekerdennota’s, Creditmanagement en Zorg.

 

Den Haag

In Den Haag hebben we functies op verschillende niveaus en binnen diverse functiegroepen. Op deze locatie werken 50 medewerkers.

 

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.