Klant & Operations

Klant & Operations

Binnen Klant & Operations helpen wij klanten die een vraag hebben voor Menzis over bijvoorbeeld zorg, een betaling of de zorgverzekering. Zij krijgen een hierop een duidelijk antwoord van de mensen van onze teams Service en Zorgadvies.

Ook zijn wij verantwoordelijk voor betrouwbare klantprocessen zoals polis- en declaratieverwerking. Onze afdelingen Declaratieverwerking, Creditmanagement en Polis werken hiervoor nauw met elkaar samen, zodat onze klanten snel en steeds beter bediend kunnen worden.

Daarnaast hebben we een speciaal team: het Procesverbeterteam. De mensen in dit team gebruiken reacties en ervaringen van onze klanten om onze bedrijfsprocessen en onze diensten steeds verder te verbeteren. Zo kunnen we onze klanten nog beter informeren en helpen. Dat doen we allemaal omdat we het gewone ongewoon goed willen doen!

Menzis heeft op dit moment geen vacatures in dit vakgebied. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze Job Alert. Je ontvangt dan een overzicht van de actuele vacatures in je gekozen vakgebied(en)

Maak kennis met onze collega's

Belinda
Kriele

medewerker Service A

Lees meer

Marieke
Hoetmer

medewerker Service A

Lees meer

Ester
Holman

teammanager Service

Lees meer

Geralda
Wessels

trainee

Lees meer

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.