Zorginkoop

Zorginkoop

Wij maken afspraken met zorgaanbieders over de kwaliteit en kosten van de zorg die ze leveren aan onze klanten. De zorg in Nederland is goed maar de betaalbaarheid staat onder druk, dus we proberen –zoveel mogelijk samen met zorgaanbieders– de betaalbaarheid, toegankelijkheid, kwaliteit van de zorg te borgen. En daarmee zorg beschikbaar te houden voor iedereen.

We hebben geen winstoogmerk, en werken samen met zorgaanbieders zoals ziekenhuizen om te stimuleren dat er meer zorg op de juiste plaats geleverd wordt tegen de juiste prijs. We werken samen aan zorgverbeteringen en kijken daarbij altijd naar wat in de zorg beter, slimmer en doelmatiger kan.

We houden hierbij altijd voor ogen wat het effect is van ons beleid is op mensen die zorg nodig hebben. Die maatschappelijke opdracht nemen wij heel serieus.

Als zorginkoper werk je onder andere samen met business analisten, financieel experts en beleidsadviseurs aan de uitvoering van de zorginkoopstrategie van Menzis.

Groningen 34 uur HBO Naar vacature
Wageningen 34 uur WO Naar vacature

Is er op dit moment geen passende vacature en wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze Job Alert. Je ontvangt dan een overzicht van de actuele vacatures in je gekozen vakgebied(en)

Maak kennis met onze collega's

Bertien
Dumas

manager Zorginkoop 1e lijn

Lees meer

Arjan
Elbertsen

senior business analist Zorg

Lees meer

Suzanne
Oostvogels

productexpert

Lees meer

Harm Jan
Otten

zorginkoper

Lees meer

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.