Management

Management

Bij Menzis werken we met veel specialisten in een dynamische markt. Daarom zijn we altijd op zoek naar managers die hun team motiveren en stimuleren hun en onze ambities waar te maken.

Als manager zet je de lijnen uit voor jouw team, zodat je medewerkers hun taken goed kunnen uitvoeren en optimaal kunnen presteren. Daarbij help je ze bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en zorg je ervoor dat ze gebruik maken van onze uitstekende ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Hierin word je ondersteund door het P&O-beleid.

Menzis heeft op dit moment geen vacatures in dit vakgebied. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze Job Alert. Je ontvangt dan een overzicht van de actuele vacatures in je gekozen vakgebied(en)

Maak kennis met onze collega's

Bertien
Dumas

manager Zorginkoop 1e lijn

Lees meer

Janneke
Vollaers

manager Inkoop

Lees meer

Annemarie
Koster

manager Juridische Zaken

Lees meer

Martin
Hemmen

manager GRC

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.