Contractering

Zorgcontractering, beleid & inkoop

Zorginkoopbeleid Zittend ziekenvervoer 2018

publicatiedatum 31 maart 2017

De contractuele relatie met de huidige aanbieders van zittend ziekenvervoer voor 2018 is bestendigd. Dit heeft tot gevolg dat Menzis geen contracten sluit met nieuwe partijen voor het coördineren en (laten) uitvoeren van het zittend ziekenvervoer zoals aangegeven in artikel 2.14, 2.15 en 2.16 van het Besluit zorgverzekering, zoals deze thans luidt ofwel in de toekomst komt te luiden en zoals aangegeven in de polisvoorwaarden ten behoeve van verzekerden van Menzis en Anderzorg.

Zorginkoopbeleid Ambulancezorg 2018

Publicatiedatum 31 maart 2017
Samen met zorgaanbieders wil Menzis in 2018 de volgende stappen zetten op weg naar meer waardegerichte zorg. We zien waardegericht zorg inkopen als de sleutel voor een toekomstbestendige en betere gezondheidszorg voor onze verzekerden en richten ons op díe zorg die de beste verhouding heeft tussen gezondheidsuitkomsten die voor de klant relevant zijn en kosten voor het leveren van die zorg. Lees alles over onze visie in het digitale magazine.

Behalve onze visie op zorg, hebben we het inkoopbeleid 2018 voor uw zorgsoort uitgewerkt in een afzonderlijke document. Graag gaan wij met u in 2018 de samenwerking aan!
Representerende zorgverzekeraar per instelling
Op de website van Zorgverzekeraars Nederland staan per instelling de representerende zorgverzekeraars, die verantwoordelijk zijn voor de zorginkoop, vermeld. Heeft u als ambulancevervoerder nog geen contract ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met de desbetreffende zorgverzekeraar.

Contact

Voor meer informatie over de contractering van:

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.